URGENT

Una entitat de Malgrat es queixa que l’Ajuntament els impedeix fer les seves activitats

Compartiu aquesta història

En una carta enviada al consistori, el recentment creat Ateneu “El Rovell” de Malgrat denuncien que l’Ajuntament els impedeix fer algunes de les activitats que volen realitzar.

A la missiva l’entitat expressa el seu malestar pels fets i decisions de l’Ajuntament” que afecten al desenvolupament de les activitats i en ocasions, segons denuncien, fins i tot les impedeixen”.

Ho exemplifiquen amb la denegació dels permisos per realitzar un mercat d’intercanvi a la localitat o la retirada i confiscació d’una pancarta que fan servir per anunciar les seves activitats, ja que el consistori considera que la pancarta envaïa la via pública. L’entitat considera que aquestes accions són “un atac cap a iniciatives de participació ciutadana i en contra dels principis més bàsics de la llibertat d’expressió”. A més, consideren que els motius al.legats per l’Ajuntament a l’hora de retirar la pancarta “no es sostenen i expliquen que abans de la retirada, no van rebre cap avís del consistori.

“El Rovell” també creu que l’Ajuntament hauria de facilitar les iniciatives de participació ciutadana o, en tot cas, no obstaculitzar-les.

 

Acaben l’escrit demanant una “clarificació i rectificació” a l’Ajuntament i afegeixen que si el consistori no atén les seves demandes recorreran a “les instàncies necessàries” i, en primer lloc, al Ple municipal.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics