URGENT

Els alumnes de secundària de PLF buiden les aules per protestar contra les retallades en ensenyament

Compartiu aquesta història

 

El 90% dels estudiants de l’IES de PLF no han anat avui a classe per sumar-se a les protestes que es fan arreu del país en contra de les mesures d’estalvi i retallades que es fan a l’ensenyament públic.

D’aquesta manera només una 50a d’estudiants dels 450 que té el centre han anat avui a classe a l’IES de la Font del Ferro.

Tot i que la protesta està convocada per tres dies (des d’avui i fins dijous), els estudiants palafollencs només secundaran la mobilització avui i demà es preveu normalitzar de nou les classes al centre. Unes classes que avui no avançaran matèria curricular, tot i que els mestres estan tots al centre.

La vaga estudiantil és contra la reforma educativa del govern espanyol i contra les retallades que tant el ministeri com la Generalitat apliquen a l’ensenyament. La protesta l’ha convocada el sindicat d’estudiants i compta amb el suport de la FAPAES, la federació d’associacions de pares de Secundària a Catalunya, que anima a les famílies a no enviar els fills als institut.

El controvertit ministre d’Educació, José Ignacio Wert,  ha qualificat la convocatòria de vaga d”irresponsable” i de “contingut polític extremista”, cosa que encara va escalfar més els ànims d’estudiants i pares.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics