Els alumnes de secundària de PLF buiden les aules per protestar contra les retallades en ensenyament

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El 90% dels estudiants de l’IES de PLF no han anat avui a classe per sumar-se a les protestes que es fan arreu del país en contra de les mesures d’estalvi i retallades que es fan a l’ensenyament públic.

D’aquesta manera només una 50a d’estudiants dels 450 que té el centre han anat avui a classe a l’IES de la Font del Ferro.

Tot i que la protesta està convocada per tres dies (des d’avui i fins dijous), els estudiants palafollencs només secundaran la mobilització avui i demà es preveu normalitzar de nou les classes al centre. Unes classes que avui no avançaran matèria curricular, tot i que els mestres estan tots al centre.

La vaga estudiantil és contra la reforma educativa del govern espanyol i contra les retallades que tant el ministeri com la Generalitat apliquen a l’ensenyament. La protesta l’ha convocada el sindicat d’estudiants i compta amb el suport de la FAPAES, la federació d’associacions de pares de Secundària a Catalunya, que anima a les famílies a no enviar els fills als institut.

El controvertit ministre d’Educació, José Ignacio Wert,  ha qualificat la convocatòria de vaga d”irresponsable” i de “contingut polític extremista”, cosa que encara va escalfar més els ànims d’estudiants i pares.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics