Blanes reclama més de 400 mil € a l’ACA pels arranjaments a la riera subterrània arran de les pluges de fa un any

 

La junta de govern municipal ha acordat iniciar una reclamació de responsabilitat patrimonial davant l’Agència Catalana de l’Aigua per les despeses que va haver d’afrontar el consistori ara fa un any després que unes fortes pluges van causar desperfectes en el calaix de la riera subterrània que discorre sota la rambla de Joaquim Ruyra.

La reclamació arriba als 430 mil €, que és el total de la factura pagada per l’Ajuntament en les obres d’arranjaments dels desperfectes a la riera que van arribar a descalçar un edifici de la rambla, i que va obligar a tallar la circulació del carrer durant mesos.

A la reclamació també s’inclouen altres despeses derivades, ja que l’Ajuntament va haver de reallotjar en hotels a alguns veïns i realitzar altres obres a l’entorn.

A l’acord de la junta de govern s’indica que els desperfectes es van ocasionar pel que es considera una deficient conservació de l’obra hidràulica, responsabilitat de l’ACA, i per això es fa una reclamació per via administrativa dels diners que ja ha pagar el consistori.

L’ajuntament confia en rebre aquests diners, tot i que és conscient de la delicada situació econòmica de l’ACA, que arrossega un deute i un dèficit milionari.

Blanes al Dia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics