URGENT

Es venen 150 entrades en un dia per a la Mostra Gastronòmica de PLF

Compartiu aquesta història

 

Ahir dilluns es van començar a vendre les entrades per una nova edició, la 5a, de la mostra que es farà el proper divendres dia 16 al vespre al Casal de l’Avi. En només 1 dia s’han venut 150 entrades de les prop de 200 que s’han posat a la venda. Una dada que exemplifica l’èxit de la iniciativa. Ho ha explicat Dolors Agüera, regidora de festes i cultura de PLF.

La principal novetat de l’edició d’enguany de la Mostra Gastronòmica és que l’organització ha decidit traslladar l’esdeveniment del teatre municipal al Casal de l’Avi del centre. El canvi d’ubicació es deu bàsicament a les obres d’adequació del teatre municipal que impossibiliten la correcta realització de la Mostra, però també hi ha la necessitat d’ampliar l’espai pels comensals i evitar haver de duplicar el nombre de dies. Després d’estudiar-se algunes alternatives, com el Palauet, al final l’organització s’ha decantat pel Casal de l’Avi, com explica la mateixa regidora.

De tota manera, l’organització no vol abandonar definitivament el teatre i segons Agüera es recuperarà aquest emplaçament un cop estiguin acabades les obres d’adequació de la teulada i estigui instal•lat el nou sistema de climatització.

El fet de realitzar la Mostra al Casal d’Avis permet augmentar el nombre de comensals. Al teatre tenia capacitat per a 150 persones, mentre que al Casal de l’avi s’espera encabir a uns 200 comensals.

A la Mostra Gastronòmica de PLF es podrà degustar fins a catorze plats diferents elaborats pels restaurants de la nostra localitat juntament amb pa, postres, vi, cava i cafè.

Tots els que vulguin gaudir d’aquest esdeveniment culinari ja poden adquirir les entrades al Cafè de Palafolls a un preu de 30 euros.

La Mostra Gastronòmica és una activitat que promou l’Ajuntament i l’ACEP i que compta amb la participació de 7 restaurants de la nostra localitat i d’altres empreses vinculades al sector . RP també col•labora amb la 5a edició de la Mostra Gastronòmica de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics