URGENT

El 17% dels treballadors de l’Ajuntament secunden la vaga

Compartiu aquesta història

 

Una vintena de treballadors municipals han secundat avui la vaga general convocada pels sindicats en contra de les polítiques desenvolupades pel govern de Mariano Rajoy. Això significa un 17% dels 115 treballadors de l’Ajuntament de PLF. Una xifra que triplica el seguiment de la vaga del passat mes de març, quan van secundar l’aturada un 5% dels treballadors municipals.

Tot i aquest augment de treballadors que segueixen la vaga, hi ha serveis on no s’ha notat la convocatòria. És el cas de la Llar d’Infants i del Punt d’Informació, que han funcionat normalment .

El departament on més s’ha notat l’aturada d’avui és a les oficines municipals, on més treballadors han deixat avui d’anar a treballar.

Cal recordar que entre el centenar de treballadors hi ha la Policia Local, que tenen prohibit fer vaga i els serveis mínims decretats pel propi consistori en alguns departaments.

La dada de seguiment en els treballadors públics, coincideix amb el 17% de treballadors de la Generalitat que secunden la vaga, segons el propi govern català.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics