URGENT

L’amateur goleja al Lloret per 11 a 1

Compartiu aquesta història

 

Només ha cedit un empat en les 12 jornades disputades fins ara. Això els situa líders indiscutibles i el rival a batre per a la resta d’equips de la categoria. L’última víctima de l’amateur de PLF ha estat el Lloret que va marxar del municipal de PLF amb 11 gols en contra. 11 gols marcats per 7 jugadors diferents de l’equip palafollenc que no va tenir cap compassió dels selvatans que a la mitja part ja perdia per 6 a 0.

L’amateur jugarà aquesta propera jornada al camp del Tordera que són els 6s classificats.

El juvenil també ha guanyat el seu partit contra el Vidreres després de remuntar un gol en contra. El PLF es va imposar per 1 a 2 a l’equip gironí. Els gols palafollencs els van fer Besalú i Grimal. Aquest cap de setmana, els de PLF, que són 5s, jugaran contra el rancing blanenc, 12s classificats.

 

L’infantil no va poder seguir l’estela de la resta d’equips de futbol i va perdre el seu partit contra el Vidreres per 1 a 7. El PLF és 12è i la setmana que ve jugarà contra el Riells i Viabrea que són els 14s a la taula.

En futbol Sala, doble victòria dels equips locals. El St. lluís va guanyar al seu desplaçament dissabte a la tarda a Porqueres per un clar 1 a 6. Això els situa ja a la 6a plaça de la lliga i la propera jornada jugaran contra els 5s, l’Atlètic Català.

Més contundent encara ha estat la victòria del Sta. Maria, que s’ha imposat al Masnou per 10 a 2.

Els locals són 11s i jugaran aquest cap de setmana contra el Pineda que són 4s a la classificació .

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics