URGENT

L’ajuntament dedica el llibre de Nadal a la revista RIP

Compartiu aquesta història

 

Un any més el consistori ha editat un llibre  amb el que vol felicitar les festes de Nadal a tots els palafollencs. Enguany l’Ajuntament ha triat centrar el llibre en les portades de la Revista Independent de Palafolls, el RIP, que enguany celebra 8 anys.

Així el llibre farà una recopilació de les portades de la revista explicades a través de la 40a de col·laboradors i impulsors que ha tingut aquesta publicació. Seran els qui han fet possible la revista els qui  aniran explicant les seves experiències i impressions de la revista.

El llibre, que es presentarà durant el concert de St. Esteve de la setmana que ve, serà de nou gratuït i es podrà trobar a les oficines municipals. Tot plegat ho ha explicat la regidora de cultura de PLF, Dolors Agüera.

Del llibre, que com la revista és en blanc i negre, se n’han editat 500 còpies. El RiP va aparèixer l’any 2004 com a revista mensual, centrada en l’opinió i desenvolupament d’un tema principal i amb una part d’informació local i de les entitats de PLF.

Des del seu naixement la revista, marcadament d’esquerres, ha destacat per la seva imaginació. L’any 2004 van editar un calendari amb destacats palafollencs nus, en el que hi van participar des de l’alcalde al cap de la policia local o el farmacèutic local.

Altres iniciatives de la revista RiP són els punts de llibre amb visió de 360º de diferents indrets del poble o les agendes amb les dates d’aniversari de nombrosos palafollencs.

El llibre de Nadal de PLF s’anomenarà igual que l’entitat que l’edita; CLASP, que és l’acrònim de Col·lectiu Laic d’Agitació Social Permanent, i es podrà trobar a partir del dia 27 a les oficines de l’Ajuntament a la Pl. Major.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics