L’escola Les Ferreries recull més de 500 quilos de menjar a la seva fira d’intercanvi

Aquest any el centre no ha fet el tradicional mercat solidari a favor de Nicaragua, ni els festivals de Nadal que acostumava a fer al teatre, sinó que s’ha centrat en fer activitats dins el propi col.legi.

A banda de les actuacions pròpies del Nadal, els alumnes han organitzat un intercanvi on els pares i visitants entregaven menjar a canvi d’alguna manualitat realitzada pels estudiants. Amb aquest sistema s’ha aconseguit recollir més de 500 quilos de menjar que es destinaran a les famílies més necessitades de PLF.

Aquets aliments, juntament amb els que es recolllin demà a la tarda durant la celebració del cagatió, s’emmagatzamaran per tal de distribuir-los durant l’any segons determini l’àrea de serveis socials de l’Ajuntament.

El que s’ha entregat aquesta tarda són els lots de menjar i productes de primera necessitat a una 30a de famílies de la nostre localitat. Es tracta de lots elaborats a partir dels aliments recollits en la campanya Tu ets Solidari, que durant l’últim mes ha recollit 400 kg de queviures en diferents punts de recollida de PLF.

Tot i que encara no s’ha acabat la campanya els resultats de moment ja dupliquen la quantitat d’aliments recollits en la campanya de l’any passat.

Aquesta campanya està organitzada per l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament i per l’entitat local Fronteras Abiertas a l’Amistad.

La crisi econòmica s’ha aguditzat aquest any cosa que ha fet augmentar el nombre de beneficiaris d’aquesta campanya solidària que cada any es posa en marxa per aquestes èpoques per reforçar la tasca social habitual que ja fa el consistori habitualment.

Paral.lelament a la recollida d’aliments, també s’ha fet una campanya per aconseguir joguines noves pels infants. Aquesta recollida ha funcionat normalment i s’han pogut recollir una gran quantitat de joguines als centres d’ensenyament de la nostre localitat, que eren els punts de recollida.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics