Atempo presenta nou concert divendres vinent

 

Amb el nou any, el cicle torna amb una nova actuació al Casal de la Dona. En aquest cas es tracta del concert Montse Castellà divendres dia 18. Castellà, que té ja 3 treballs discogràfics al mercat, ha col•laborat amb diferents artistes com Pau Alabajos o Quico de Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, amb qui té un disc conjunt, on també hi eren La Carrau o Andre Rifé i que li va valdre el Premi Enderrock al millor disc Folk 2010 per votació popular.

Al final del 2007, Castellà va crear la productora cultural “Lo fardatxo” -sinònim de sargantana en el dialecte tortosí- des d’on promociona les seves creacions, encàrrecs de composició, espectacles i concerts.

Al concert de Palafolls l’acompanyarà una violinista holandesa amb formació de violí clàssic i tradicional a Holanda, el Liceu de Barcelona i Irlanda. Ha actuat amb figures com Sopa de Cabra, SAU, Gerard Quintana, Pep Sala, Kepa Junquera, Elèctrica Dharma o Lluís Llach.

El concert de l’Atempo té un preu de 5 euros, i durant l’actuació hi haurà servei de sopar al mateix Casal de la Dona a partir de les 20 pels qui ho vulguin.

L’Atempo tornarà al febrer amb un altre concert. El cicle s’allargarà fins el juny, quan es transformarà amb l’Atempo de Jazz amb 4 concerts, un cada setmana, amb la col.laboració de RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics