Iniciativa es suma al pacte dels pressupostos de Lloret

 

Els ecosocialistes també donaran suport als pressupostos sumant-se al PSC, que ja va anunciar que havia arribat a un acord amb el govern local de CiU i ERC. Així ho va confirmar el portaveu d’Iniciativa a la ciutat, Javier Rodríguez Pacios, tot i que no va voler entrar en detalls en quins són els compromisos que ha acceptat el Govern de les seves propostes. Pacios va explicar que en breu anunciaran quines són les propostes que els hi han acceptat.

Cal recordar que el passat dimarts, el PSC va anunciar que havia arribat a un pacte amb el Govern municipal als pressupostos, després que l’executiu acceptés incloure diverses partides socials, el compromís de “més transparència” en la gestió de la piscina i el compromís de fer un estudi i la redacció d’un projecte urbanístic de Just Marlès i la façana marítima. A més, també van acordar renegociar alguns dels contractes de serveis per intentar reduir les despeses.

Ja des del principi de les negociacions, l’alcalde de Lloret, Romà Codina, es va mostrar predisposat a arribar a un acord amb aquestes dues formacions, ja que va explicar que algunes de les propostes de tots dos grups tenien punts en comú.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics