URGENT

Creix el turisme esportiu de Lloret amb més de 250 activitats l’any passat

Compartiu aquesta història

 

El municipi ha apostat els últims anys per diferents tipus de turisme per tal de diversificar l’oferta i per tant també allargar la temporada durant més mesos a l’any. Una d’aquestes apostes és pel turisme d’esport, precisament per que és un tipus de visitant que arriba al municipi durant la temporada mitja i baixa, i que a més va creixent. El consistori lloretenc afirma que l’any passat s’ha tancat amb un increment dels nombre d’esportistes que han visitat la ciutat. En total s’hi han desplaçat fins a 33.000 esportistes, el que representa uns 7.000 més que un any abans.

Unes altres xifres que també es veuen incrementades són el nombre d’acompanyants dels esportistes que es dobla en un any, passant de 20.000 fins als 42.000 de l’any passat,

Pel que fa al nombre d’esdeveniments esportius encarats a promocionar la localitat com a destí turístic, en l’últim any s’ha n’han celebrat més de 250. La majoria han estat entrenaments dels esportistes, però també destaca que el 20 per cent van ser tornejos privats i un 6 per cent, competicions oficials.

En quant a les nacionalitats que més han utilitzat les instal•lacions esportives de Lloret i els seus allotjaments turístics, cal destacar els procedents dels països nòrdics, com ara Suècia o Noruega, que cerquen bones instal.lacions i bon clima per desenvolupar les seves activitats.

Lloret combina oferta esportiva i hotelera en un mateix indreti compta des del 2006 amb el reconeixement de la marca de destinació de turisme esportiu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics