URGENT

La 1a tinent d’alcalde de Blanes deixa les seves responsabilitats per desavinences amb l’alcalde i l’acció de govern

Compartiu aquesta història

L'alcalde de Blanes, Josep Marigó i Fabregas en una roda de premsa

Feia temps que les relacions entre l’alcalde de Blanes, Josep Marigó i la número 2 del seu govern, la primera tinent d’alcalde Lourdes Fàbrega, no eren especialment bones. Aquest matí, però, sembla que s’han trencat després que Fàbrega hagi comunicat a la premsa la seva renuncia a totes les responsabilitats de govern a Blanes.

En un llarg comunicat, la fins ara tinent d’alcalde afirma que no li agrada la manera d’actuar de l’equip de govern socialista i del seu alcalde. Creu que no s’està desenvolupant el programa electoral que va portar al govern al PSC i critica que el canvi promès en les eleccions de fa un any i mig no hagi aconseguit trencar les dinàmiques i els poders fàctics del consistori blanenc que, segons Fàbregas, limiten l’acció de govern.

En aquest sentit, l’extinent d’alcalde no s’ha estat de criticar a l’equip tècnic d’Hisenda i Intervenció de l’Ajuntament de Blanes a qui fa responsable, en part, de la situació econòmica actual de l’administració local.

Fàbrega, que no abandonarà la seva acta de regidora i que votarà a partir d’ara seguint el seu criteri i ideologia, critica l’actitud de l’alcalde en política social i de regeneració democràtica.

Diu la exregidora de govern que en aquests mesos ha intentat redreçar el rumb del govern per treure-li els vicis que abans criticaven dels anteriors equips de govern, però davant la impossibilitat de canviar ha decidit abandonar el govern per decència i responsabilitat. Ara també estudia deixar de militar en el PSC local.

A banda de la 1a tinença d’alcaldia Fàbrega s’encarregava de les carteres de joventut, participació ciutadana, Serveis socials i Recursos Humans.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics