Una 60a de persones donen suport a la Declaració de Sobirania

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Una hora després que el Parlament de Catalunya aprovés amb el vot a favor de CiU, ERC i Iniciativa, la declaració de Sobirania, una 60a de palafollencs es van concentrar a la plaça Major de la nostra vila en suport a aquesta declaració.

La concentració, organitzada per l’Assemblea nacional Catalana de PLF amb el suport d’ERC i CIU, volia fer palès el suport popular al camí que ha començat el parlament pel dret a decidir dels catalans.

En aquest sentit, el manifest de la jornada qualifica la declaració de Sobirania aprovada ahir de transcendental en el procés d’autodeterminació de Catalunya.

El manifest llegit a la plaça major, consensuat entre l’Assemblea Nacional de Catalunya i l’Associació de Municipis per la Independència, es parla d’estendre a tot el territori el procés per tal de sumar esforços en favor del dret a decidir.

No en va, les dues entitats treballen per l’autodeterminació amb l’horitzó de la independència. Un procés que el manifest considera inequívocament necessari després de les eleccions de novembre passat i de la manifestació de l’11 de setembre.

La trobada va acabar recordant que s’està vivint un moment històric pel país i la concentració es a acabar amb els congregats cantant l’himne dels Segadors.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics