Malgrat demanarà la bandera blava per a dues platges del municipi.

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La localitat ha sol.licitat l’acreditació de bandera blava per a platja del centre, que des de fa anys rep aquest distintiu de qualitat d’aigua, sorra i de serveis, però enguany també ha demanat  que s’avaluï la platja de l’Astillero, la que es troba davant la zona turística de la localitat.

Segons el regidor de platges de Malgrat, Joan Mercader, el consistori creu que la platja té tots els condicionants per aconseguir aquesta acreditació internacionalment coneguda i que s’atorga a les millors platges.

Aquesta setmana el municipi ha començat a netejar i a preparar les seves platges per la propera temporada d’estiu. Els treballs de neteja s’han iniciat a la platja de Malgrat Centre, i segons l’Ajuntament  continuaran per la zona hotelera i la de càmpings.

Els treballs es concentren ara en la retirada de pedres i residus de grans dimensions, com ara estructures de formigó, troncs i restes d’obra, entre altres. Es tracta de residus que han aparegut a la platja durant aquests mesos d’hivern. Segons el consistori les pluges  que hi ha hagut fins ara han estat poc importants pel que la presència de canyissar a les platges és menor que en d’altres anys.
El regidor d’Obra també ha explicat que els treballs començant ja en vistes a la setmana santa que enguany arriba abans.

Mercader també ha afirmat que es preparen els diferents serveis que ofereixen les diverses platges de Malgrat, com ara les dutxes. En aquest sentit ha explicat que enguany hi haurà noves dutxes a la zona de la plaça rodona o de Xesco Boix.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics