URGENT

Aigües de Blanes alerta que una empresa confon a la població sobre la qualitat del servei

Compartiu aquesta història

 

L’empresa gestora del servei d’aigua potable a la ciutat ha emès una nota informativa per alertar als seus usuaris sobre l’actuació d’una altra empresa, en aquest cas privada, que pot induir a la confusió de la ciutadania.

Segons la nota informativa, les pràctiques que realitza aquesta altra societat consisteixen en fer una pretesa analítica a l’aigua als domicilis de la ciutat. Això serveix per provar de convèncer el ciutadà que l’aigua de consum públic no reuneix les suficients garanties de qualitat i potabilitat previstes a la legislació vigent.

En aquest sentit, Aigües de Blanes S.A. ha informat que aquesta és una pràctica impròpia d’un servei públic i que obeeix exclusivament a interessos comercials, ja que utilitza informació poc veraç amb l’objectiu de vendre equips i productes.

A més, aquesta empresa utilitza un nom ortogràfica i fonèticament similars al de l’empresa pública, pel que Aigües de Blanes nega tenir cap relació amb aquest societat.

També ha volgut deixar molt clar que l’aigua de la ciutat és d’una gran qualitat i reuneix les característiques sanitàries que regula la legislació vigent en aquesta matèria, pel que Aigües de Blanes afirma que no és necessària la incorporació d’equips per tal de millorar les seves característiques.

L’empresa pública adverteix que Aigües de Blanes no ven equips de tractament d’aigües, ni fa anàlisis als domicilis particulars per avalar campanyes comercials de cap tipus.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics