URGENT

El pisos de protecció oficial no s’entregaran fins a finals d’abril

Compartiu aquesta història

Tot i que les previsions eren entregar-los passada l’última Festa Major, no serà fins St. Jordi que els adjudicataris dels nous pisos de protecció oficial podran entrar-hi a viure.

Aquest és el nou termini que ha donat a RP l’empresa gestora dels immobles, Visoren. De fet, asseguren que entre el 15 di el 20 d’abril es farà entrega dels habitatges, un cop s’han solucionat els últims problemes.

Recordem que la zona ha tingut problemes amb l’arribada de l’electricitat i que mentre es solucionaven aquests imprevistos, els immobles han estat objecte de diferents robatoris de material com cablejat, radiadors i d’altres materials un cop els pisos ja estaven finalitzats.

A més, segons ha sabut RP, en les últimes jornades, uns brètols han tornar a accedir als pisos de protecció oficial i han realitzat pintades i grafits.

Ara, un cop arreglat el subministrament elèctric, Visoren acabarà de condicionar els habitatges per entregar-los d’aquí a un mes i mig.

Els pisos van ser adjudicats al mes de juliol passat, amb la voluntat d’entrar-hi a viure al mes de setembre. Finalment, els adjudicataris sembla que podran entrar als pisos 9 mesos després. En aquests temps, alguns adjudicataris han tirat la tovallola i han buscat altres immobles de lloguer, pel que en el moment de formalitzar els contractes, es veurà si ha caigut la demanda d’aquests habitatges per culpa de la demora.

La promoció consta en total de 38 pisos de lloguer de protecció oficial, que de mitjana costaran uns 400€ mensuals, incloent-t’hi les despeses de comunitat, l’aparcament i el traster.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics