URGENT

Malgrat actuar per millorar l’accessibilitat dels vianants

Compartiu aquesta història

 

Després que els tècnics municipals hagin detectat els punts negres d’accessibilitat als carrers del municipi, el consistori ha començat un projecte per tal d’eliminar les barreres arquitectòniques per tal de permetre una accessibilitat fluïda per a persones amb mobilitat reduïda.

Aquesta actuació la realitza la brigada municipal de Malgrat i segons el consistori, no implica una gran inversió econòmica. Segons el consistori , el projecte d’adaptació de la via pública prioritza els itineraris que connecten amb centres educatius, equipaments públics, parcs i platges, centres geriàtrics, farmàcies, polígon industrial i la connexió entre barris.

La campanya es va posar en marxa el passat mes de febrer i en aquestes setmanes ja s’han realitzat tres actuacions bàsiques. La primera per crear un pas de vianants amb una rampa als Jardins de la Solidaritat –davant el Camp Municipal d’Esports-, 2 passos de vianants i 2 rampes al carrer de Ponent (en un itinerari que connecta el centre del poble amb el Parc del Castell, Centre Cívic i Parc Francesc Macià) i 1 pas i 1 rampa carrer del Molí de la Sal –que connecta el centre amb el veïnat de Can Viader, a l’altra banda de la Nacional.

 

En aquests moments, es treballa en el carrer del Cadí per fer un pas per a vianants i 2 rampes. Amb aquesta acció, se soluciona un itinerari que permet connectar el Polígon Industrial de Can Patalina amb el poble.

La resta d’actuacions previstes aquest any volen actuar prop de la llar d’infants, escoles del municipi i l’institut.

Aquesta campanya és de caràcter plurianual i tindrà una continuïtat l’any vinent.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics