Blanes tancarà l’oficina de turisme central per optimitzar recursos

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El consistori ha anunciat que el 8 d’abril tancarà l’oficina de turisme central, situada a la biblioteca comarcal, i traslladarà els treballadors municipals a Promoció de la Ciutat. D’aquesta manera, a partir d’ara la ciutat es quedarà només amb dues oficines de turisme en temporada alta.

Segons l’Ajuntament, es tanca l’oficina de turisme de la biblioteca comarcal, “per optimitzar al màxim els recursos” tant tècnics com administratius i perquè la biblioteca tingui encara més espai. Aquesta oficina es considerava la central, perque tenien les oficines centrals del servei.

A més, segons el consistori, de les tres oficines que té ara la localitat aquesta era la que rebia menys consultes. En concret, segons les dades municipals, aquesta oficina només va rebre un 6% de les 13 mil consultes d’informació que es van fer durant l’any passat.

De les tres oficines actuals, dues estan obertes tot l’any, la de la plaça de Catalunya, que és la que rep més consultes, i la de la biblioteca que ara es tancarà. I, a més, n’hi ha una tercera al barri dels Pins, que s’obre durant la Setmana Santa i a l’estiu.

L’Ajuntament també va explicar que l’espai de l’oficina que quedarà lliure s’adequarà per poder millorar serveis de la biblioteca. En aquest sentit segurament es destinarà a sala d’estudi, ja que és una de les reclamacions dels joves de la localitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics