URGENT

L’Escola Contrapunt celebra els 10 anys amb el Rèquiem de Fauré

Compartiu aquesta història

 

Aquesta any l’escola de música Contrapunt de Malgrat arriba al desè aniversari i ho vol celebrar amb una activitat

musical que es celebrarà a l’Església de Malgrat aquest proper diumenge, dia 24 de març.

En concret aquest diumenge 5 cors d’arreu de Catalunya es donaran cita a Malgrat per interpretar el rèquiem de Gabriel Fauré.

Aquesta obra es una de les misses més populars de rèquiem, ja que no descriu el moment d’afrontar la mort com un moment dramàtic, sinó com que per a Fauré, resulta esperançador i reconciliador.

Aquesta actuació comptarà amb la presència del Cor Albada i la Jove Coral St Jordi, totes dues de Barcelona, la Coral Xalest d’Igualada i la Jove d’Amics de la Únió de Granollers. Totes 4 cantaran al costat del Cor Contrapunt malgratenc, acompanyats per l’Orquestra de Cambra de Granollers encarregada de d’interpretar les notes d’aquest rèquiem de finals del segle XIX.

El concert a Malgrat es farà diumenge a 2/4 de 7 de la tarda a l’església de St. Nicolau i l’entrada té un cost de 10€, i es poden adquirir una hora abans del concert, o anticipadament a la seu de l’escola Contrapunt.

Un cop passada l’actuació a Malgrat, el rèquiem es tornarà a interpretar per les mateixes corals i l’orquestra vallesana a Barcelona, Granollers i Igualada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics