URGENT

El St. Lluís goleja i continua amb la vista posada a les posicions d’ascens

Compartiu aquesta història

 

 

L’equip no va perdonar al seu desplaçament a Canet, i al minut 3 ja guanyava 0 a 3. Al final, el marcador reflectia la superioritat dels palafollencs 1 a 9, amb 4 gols de Dani Sánchez. Un resultat que permet a l’equip continua mirant cap a les places d’ascens de categoria, tot i que no serà fàcil. Actualment són 4s a la taula amb 36 punts a 4 de posicions d’ascens. La propera jornada jugaran a casa contra el Lloret Esportiu que ara ocupa posicions de descens.

Després de la contundent derrota a casa, el Canet haurà de veure-se-les aquesta propera jornada contra l’altre equip de PLF, el Sta. Maria, que aquest últim cap de setmana ha descansat. Els de Canet són 11s a la taula i el PLF 10s, però amb dos partits menys.

 

En futbol tenim una derrota, un empat i una victòria. L’amateur continua invicta i sumant victòries. L’última a casa contra el Tossa, que va ser un rival que es va entravessar als locals. De fet no va ser fins l’últim minut que Juan Vilanova va aconseguir el gol de la victòria pel PLF. L’amateur és líder indiscutible des del principi de la lliga i porta un marge de 14 punts respecte el segon classificat. Això fa que l’equip tingui peu i mig a la 3a catalana. El proper rival serà el St. Hilari.

El juvenil va empatar a 3 en un intens i emocionant partit que es va decidir in extremis gràcies al gol de Besalú que igualava el marcador a 3. L’equip és ara 6a amb 39 punts i jugarà aquest proper cap de setmana contra el Vidreres, 7e a la taula a 5 punts dels palafollencs.

No va aconseguir l’empat l’infantil de PLF, tot i que s’hi va quedar a les portes. A la mitja part, els locals perdien contra el Fogars per 0 a 5, però a la segona part, els palafollencs van sortir a per totes i en 15 minuts, van aconseguir posar el partit a 4 a 5, amb el que al final es va acabar el matx. L’infantil, 12e a la classificació, jugarà aquesta propera jornada contra el Vidreres, actuals 4ts a la taula classificatòria.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics