URGENT

Dos dies de portes obertes per visitar la Llar d’infants

Compartiu aquesta història

 

Demà dijous i també el proper dimarts el centre oferirà la possibilitat de visitar les instal.lacions a aquells pares interessats en conèixer la llar d’infants municipals.

En pocs dies s’obrirà el termini de preinscripcions i el centre pretén que els pares que pretenen inscriure el seu fill a la llar tinguin l’oportunitat de veure les aules i la resta d’instal.lacions del centre abans de formalitzar la sol.licitud.

La visita va més enllà d’una simple visita de l’espai, i també s’aprofitarà per presentar el projecte educatiu i la dinàmica de treball de la llar municipal. Ho explica la directora dels Palafollets de PLF, Sandra Jiménez.

Totes les visites es faran a quarts de 5 de la tarda en grup i càrrec de la pròpia directora del centre.

De tota manera, les visites han d’estar concertades amb anterioritat, per tal de poder coordinar-les millor. La responsable de la llar explica que cal sol.licitar hora via telèfon i que el dia de la visita es demana que els petits no vagin a la trobada per fer-les més àgils.

La visita servirà també per informar dels terminis i de la documentació que cal aportar per formalitzar la preinscripció i la matriculació del seu infant. En aquest sentit el procés de preinscripció s’obrirà els primers dies de maig, en dates encara a confirmar.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics