Creix la tensió entre el Club d’Hoquei i l’Ajuntament de Blanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’alcalde de la ciutat, Josep Marigó, ha negat que estigui duent a terme cap represàlia contra el Club esportiu, tal com havia denunciat el president de l’entitat, Josep Ridaura. Diu l’alcalde, que tot plegat és una “cortina de fum” per “amagar els mals resultats de l’equip que presideix”.

Aquest és el nou episodi de l’estira i arronsa que protagonitzen des de fa setmanes el Club d’Hoquei i el consistori blanenc.

El president del club fa dies que reclama uns diners promesos per l’Ajuntament arran d’un conveni de col.laboració. Ridaura creu que el consistori no paga en “represàlia” per haver denunciat l’alcalde a la fiscalia. Diu el president que, tot i la manca de diners, el consistori sí ha pagat a altres entitats.

L’alcalde nega cap mena de represàlia i explica que la darrera documentació presentada per justificar despeses de l’any passat es va fer el dia 5 d’abril, i que “un cop es confirmi que tot és correcte, la subvenció farà el seu camí.

En aquest sentit Marigó afirma que cobraran quan la tresoreria municipal ho permeti.

L’alcalde també va voler deixar clar que cap entitat ha cobrat ni un cèntim de les subvencions d’aquests any, sinó pendents d’altres exercicis, i va acusar a Ridaura d’actuar per revenja i amb coaccions.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics