URGENT

Ferit greu després d’explotar una bombona de butà dins el cotxe

Compartiu aquesta història

 

Un veí de Lloret va acabar ahir amb cremades greus després d’encendre una bombona de butà i fer-la explotar dins una furgoneta. El vehicle va quedar del tot destrossat per l’explosió i ara, segons fonts policials, s’investiga si es tracta d’un intent de la víctima de treure’s la vida.

L’home, de 49 anys, va haver de ser evacuat fins a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona a causa de la gravetat de les cremades a la part superior del seu cos.

Els fets van succeir ahir al voltant de les deu del matí, quan un veí que voltava per la zona de Sant Pere del Bosc va sentir una explosió i va veure com una furgoneta estava cremant en una àrea boscosa. El veí va avisar la policia de Blanes que es va trobar la víctima estirada al terra amb tot de cremades produïdes per l’explosió de la bombona i el posterior incendi del vehicle, que corresponia a una empresa de Mataró.

Tot apunta que la víctima s’hauria intentat suïcidar per la mala situació econòmica que estaria passant en l’actualitat.

Fins al lloc dels fets a banda de la policia local de Blanes s’hi van desplaçar els Bombers i els Mossos d’Esquadra, que es van fer càrrec del cas. La víctima va ser evacuada amb ferides d’altra gravetat fins a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona després de l’explosió.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics