URGENT

Les platges de Malgrat inicien la temporada d’estiu

Compartiu aquesta història

 

Des d’aquest primer de juny, l’Ajuntament de Malgrat ha iniciat la temporada estival per les platges de la població, el que suposa l’entrada en funcionament de tots els serveis.

Això implica que ja funcionen les dutxes, zones de pícnic, papereres i cartells informatius, entre altres serveis.

De moment han començat a funcionar els serveis de les platges més cèntriques del municipi; la del Centre o la de l’Astillero, que estaran en marxa fins a mitjans d’octubre.

Les platges de la Conca i Punta de la Tordera els tindran a partir del 25 de juny i fins l’1 de setembre.

De tota manera el Servei de Salvament i Socorrisme es posarà en marxa el proper 15 de juny a les platges del centre i a partir de juliol a les altres més llunyanes.

Les novetats d’enguany són la instal.lació d’una nova dutxa a tocar de la plaça Xesco Boix, o la col.locació d’unes porteries de futbol, davant l’estació de tren.

El que també ha començat a funcionar és l’Escola de Vela, amb activitats com catamarà, windsurf, caiac de mar, bodyboard, tallers, jocs i gimcanes, a més de casal d’estiu per a la mainada.

D’altra banda l’Agència Catalana de l’Aigua ha començat també aquest dissabte el pla de vigilància i control de les aigües de bany de Catalunya.

Enguany l’ACA ha creat una xarxa telemàtica d’informació diària de l’estat de les aigües de bany, que farà possible que els ajuntaments costaners disposin de la informació sobre l’estat de l’aigua i la detecció de possibles anomalies (abocaments, proliferacions de fitoplàncton, etc.), així com també de l’observació de meduses en el litoral.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics