URGENT

Demanen una fiança de 300 mil € pel monitor de Lloret acusat d’abusos a menors

Compartiu aquesta història

 

L’acusació particular en aquest cas va presentar la setmana passada un escrit als jutjats de Blanes en què reclama que el detingut, dipositi una fiança de 300.000 euros per respondre als possibles pagaments que se li imposin per indemnitzar les víctimes. L’acusació demana a més, que si no s’abona aquesta quantitat en un termini de set dies, es decreti per ordre judicial l’embargament dels béns de l’imputat, així com les societats de les quals és titular. Se sol•licita que s’informi d’aquesta petició de fiança tant l’AMPA de l’escola Àngels Alemany de Lloret com l’Ajuntament, ja que, en cas que l’arrestat es declari insolvent, es considera que haurien d’afrontar les indemnitzacions que es puguin derivar del procediment a través de les seves pòlisses d’assegurances.

Això és per que gran part dels presumptes tocaments a nens s’haurien fet al centre escolar. D’altra banda alguns d’aquests episodis també van passar durant activitats organitzades per l’ajuntament, que és l’administració per a la qual treballava l’acusat.

L’acusació particular, que representa a quinze de les setze famílies que han denunciat al monitor, ha formulat aquest escrit després que els Mossos d’Esquadra hagin confirmat que és el monitor qui apareix en un vídeo pornogràfic amb un nen.

Per verificar-ho, el febrer passat va ser sotmès a una sessió en què se li van prendre fotografies i se’l va gravar en vídeo per comparar-ho amb el vídeo trobat al mòbil de l’acusat.

L’acusat sempre ha negat ser la persona de les imatges. No ha donat, però, explicacions coherents de perquè les imatges estaven en el seu mòbil ni de qui les hauria gravat.

 

El Punt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics