URGENT

Malgrat estrena la remodelació del carrer i del passatge del Castell

Compartiu aquesta història

 

Les obres van començar al gener i han costat 110 mil€ finançats a parts iguals per l’Ajuntament i la Generalitat, gràcies a la Llei de barris.

Aquest vespre es farà la inauguració oficial de les millores fetes, amb els parlaments protocol•laris i una revetlla popular.

Els treballs de remodelació han inclòs la millora de l’accessibilitat, la renovació els serveis bàsics i la homogeneïtzació dels acabats de l’espai públic.

L’Ajuntament també ha adquirit dos patis i una casa, que amenaçava ruïna, amb l’objectiu d’endreçar el carrer i guanyar espai públic.

El carrer i el passatge del Castell patien diversos problemes. D’entrada eren vies que es trobaven en molt mal estat amb voreres estretes i un asfalt degradat. A més, els portals dels habitatges estaven situats a diferents nivells i no hi havia diferenciació entre quin era l’itinerari per als vianants i el dels vehicles.

La intervenció feta en els últims 6 mesos ha arranjat aquestes deficiències i han donat continuïtat a les actuacions fetes en els últims anys en aquesta zona del municipi.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics