Marxa contra les retallades sanitàries a Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El comitè d’empresa de l’Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella i les àrees bàsiques de salut de Calella, Malgrat i Palafolls han convocat diverses concentracions a Calella contra les retallades en l’àmbit de la sanitat.

De fet fa dies que es duen a terme accions als diferents centres mèdics i a través d’un comunicat, el comitè d’empresa denuncia que les retallades afecten tant als treballadors sanitaris com als propis usuaris del servei.

La delegada del Comitè d’Empresa, la Doctora Marina Saavedra, afirma que s’està restructurant el model i que això afecta directament a l’usuari, és a dir, als pacients’. El comitè d’empresa ha anunciat una acció de protesta aquest diumenge a les 12 del migdia, que consistirà en una marxa contra les retallades.

La marxa sortirà de l’Hospital de Calella i passarà per diversos carrers de la ciutat fins arribar a la Plaça de l’Església de Calella.

Diuen els sindicats que aquestes mobilitzacions volen defensar els serveis sanitaris d’unes retallades ideològiques, que asseguren, volen privatitzar la sanitat. Els convocants d’aquesta marxa són el Satse, sindicat d’infermeria, el sindicat d’auxiliars d’infermeria, Metges de Catalunya i CCOO.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics