URGENT

El St Lluís es queda a les portes de l’ascens

Compartiu aquesta història

 

Final de temporada estrany el de la Preferent catalana. Després que no es pogués jugar el St Lluis Sta Maria, per impagament d’aquest últim equip, la federació va donar els tres punts al St Lluís, que llavors es situava segona per sobre del Racing, és a dir, en posició d’ascens a falta d’una jornada.

Amb aquesta situació, els palafollencs només depenien de si mateixos per aconseguir el desitjat ascens de categoria.

De tota manera, el Racing Pinedenc ha impugnan un patit per aconseguir més punts, i passar sobre els palafollencs.

Amb aquest panorama el St Lluís viatjava al Masnou per fer l’últim partit de la temporada. Si guanyaven tenien peu i mig a l’ascens, a falta de resoldre les al.legacions de ràcing blanenc.

Al final però, el St Lluís va perdre per un contundent 8 a 1, i deixant a mans del racing el possible ascens. Al final Els pinedencs va guanyar, però també l’Aiguafreda que per gol average, s’ha acabat imposant a la classificació.

Ara com ara, a l’espera que la federació resolgui les al•legacions dels pinedencs, l’Aiguafreda aconseguiria la 2a plaça d’ascens al costat del Malgrat.

El St. Lluís ha tancat un campionat vibrant, amb alts i baixos, però mantenint l’emoció i les esperances d’ascens fins al final.

Han acabat 4ts a la lliga, amb 49 punts després de 28 partits, dels quals han guanyat 14.

La propera temporada, doncs es mantindran a la categoria preferent.

El dubte està en el Sta. Maria que espera resoldre els problemes econòmics que li han impedit finalitzar l’actual temporada.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics