URGENT

L’Hospital de Blanes s’explica als responsables polítics de Blanes i Lloret

Compartiu aquesta història

 

Els responsables de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva – l’empresa que gestiona els hospitals de Blanes i Calella així com alguns CAP de la zona, es van reunir la setmana passada durant unes tres hores amb els representants dels partits polítics de Blanes i Lloret per explicar-los la memòria d’activitats i respondre’ls tots els dubtes.

El president de la corporació, Albert Fernández, els va explicar que en els darrers sis mesos la Sindicatura de Comptes ha investigat la gestió de l’empresa i va assegurar que passat l’estiu els enviaran un informe sobre la investigació. Un informe que es farà públic i que no incomoda al responsable de la corporació, que ha assegurat estar totalment tranquil pel que pugui concloure la investigació.

El regidor d’Iniciativa de Blanes, Victor Catalan, es va mostrar bel.ligerant amb els presumptes casos de corrupció i les investigacions a què s’està sotmetent la corporació. Catalán va formular diverses preguntes i va demanar abundant informació. En alguns casos, però, no va trobar resposta dels responsables de l’empresa sanitària, ja que argumentaven confidencialitat en alguns assumptes. Catalán va acusar els responsables de l’ens d’“aparentar una transparència que considera que no existeix.

Els responsables polítics de Blanes van mostrar interès, sobretot, per la situació durant els mesos d’estiu a les urgències de l’hospital. L’alcalde de la ciutat, Josep Marigó, ha demanat que busquin solucions perquè la gent es queixa d’aquest servei. El batlle pateix que amb l’arribada de visitants a l’estiu, el servei es pugui col•lapsar encara més.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics