Mor un motorista en un xoc frontal a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La topada s’ha produït aquest dilluns al matí al punt quilomètric 16 de la carretera GI-682, la carretera d’accés a la Costa Brava al seu pas per Lloret. La motocicleta que conduïa la víctima ha topat frontalment contra una furgoneta, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Segons aquestes mateixes fonts el conductor de la furgoneta no ha resultat ferit en la topada. Fruit del xoc, s’ha hagut de tallar la via en els dos sentits de la marxa i s’ha reobert poc abans de migdia. L’avís de l’accident s’ha rebut cap a dos quarts d’onze del matí. Fins al lloc del sinistre s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Mossos d’Esquadra, tres dels Bombers de la Generalitat i dos del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima mortal de l’accident era un home de 39 anys i de nacionalitat francesa.

Aquesta és la segona víctima mortal en aquesta via en poc més de 24 hores, ja que diumenge al matí un cotxe va atropellar mortalment un vianant en aquesta via, però al terme de Blanes.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics