L’Ajuntament alerta d’una falsa campanya de massatges terapèutics

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El consistori avisa a tota la població de la possibilitat, que un grup de persones no vinculades a l’administració, estigui duent a terme una organització delictiva fent-se passar per massatgistes contractats per l’Ajuntament.

Aquesta alerta arriba després que diversos veïns hagin trucat a l’Ajuntament advertides per una sèrie de trucades, on se’ls avisava que unes persones es passarien pel seu domicili per fer un massatge terapèutic, a partir d’una possible campanya del consistori local.

Per aquesta raó, l’administració informa que no s’està duent a terme cap tipus de campanya, i que si algú és presentés en el domicili, truqui a la Policia Local de Palafolls.

Aquesta situació ja es va repetir l’any passat en d’altres municipis, com Malgrat de Mar, on una empresa també oferia massatges terapèutics, en nom del consistori, de forma fraudulenta.

Si més no, una altre empresa, que realitzava un modus operandi similar, ja va ser identificada l’any passat i posteriorment denunciada al jutjat d’Arenys.

La Policia Local també ha advertit, aquest passat cap de setmana, de la presencia de tres dones romaneses que es feien passar per sordmudes, i enredaven als veïns a signar una sèrie de papers en suport de la seva causa. L’acte de beneficència, si més no, consistia en el robatori de les possessions de la persona estafada.

De totes maneres la policia creu que s’ha tractat d’un fet ocasional i que aquesta circumstància no és tornarà a repetir, ja que les autoritats dubten que aquest grup organitzat s’estableixi a Palafolls.

A pesar d’això, es recorda que en el cas que algú rebi la trucada o la visita dels possibles massatgistes al seu domicili, o bé observi coses estranyes, truqui immediatament a la policia local.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics