Tres mesos sense víctimes mortals a la N-II

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després que el 19 d’abril es prohibís la circulació de camions pesants per aquesta carretera, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Santi Vila, celebrava la mesura que va prendre el Govern Català.

Des de llavors, la xifra de víctimes mortals en aquesta la N-II ha caigut en picat, i ja s’estan a punt d’enllaçar tres mesos sense cap sinistre mortal.

Per aquest motiu, el conseller Vila considera que l’objectiu de la mesura s’ha complert immediatament.

Des del 19 d’abril, que de mitjana uns 4.000 camions pesants es desvien diàriament de la N-II cap a l’autopista. Una mesura que, en paraules del conseller, té un impacte econòmic pràcticament inexistent, ja que es compensa als transportistes amb bonificacions.

De totes maneres, el pla urbanístic del Govern no estarà enllestit fins tenir la N-II desdoblada, en el tram que ocupa des de la Jonquera fins a Maçanet de la Selva. Un desdoblament, però, que no està previst tenir-lo a punt fins d’aquí a 3 o 4 anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics