URGENT

Encara queden places per participar a la Via Catalana, en el tram de l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

A falta de dos mesos, la gran cadena humana que s’està organitzant amb motiu de la Diada Nacional catalana avança lentament i encara queden places en els territoris de Palafolls i dels voltants.

L’organització ha utilitzat l’antiga Via Augusta, que actualment acapara parcialment la N-II, per tal d’organitzar la Via Catalana.

Aquest acte formarà part del conjunt de mobilitzacions que s’estan duent a terme per tal de reivindicar la independència de Catalunya, seguint l’exemple dels països balcànics.

La Via catalana, si bé als punts més emblemàtics de Catalunya, està tenint força èxit, ara per ara encara queden places en els territoris de l’Alt Maresme i La Selva.

Si seguim la Via Augusta de nord a sud, s’observa que des de Vidreres, els trams més propers a les poblacions estan a una ocupació mitjana. En canvi, si continuem baixant per la N-II, contemplem que no és fins a Tordera on la participació torna a créixer, però de forma moderada.

En el seu pas per Palafolls, la cadena té molt baixa ocupació, i al arribar a Malgrat de Mar s’observa un canvi de tendència en un únic tram, amb una alta participació.

La Via Catalana, que té com objectiu la Independència per Catalunya, torna a tenir força trams amb molt baixa participació per Santa Susanna, i al arribar a Pineda, com a Calella, localitzem novament una sèrie de trams que comencen a omplir-se.

De totes maneres, encara queda molt de temps per inscriure’s a la gran cadena humana que anirà vorejant el litoral català.

Per a els persones interessades, recordar que la plana web on apuntar-se és via.assemblea.cat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics