Palafolls acollirà la flama independentista en un sopar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com tots els dies 11 de cada mes, un municipi rep a la seva localitat la torxa que simbolitza el camí cap a la independència de Catalunya. Aquest cop, el torn serà per Palafolls demà a la nit en un sopar-espectacle que és celebrarà a la Plaça del Fórum Palatiolo.

Aquesta sèrie de sopars tenen com a objectiu recordar l’esperit de la passada manifestació de l’11 de setembre. A més, aquestes trobades es realitzen en mig del marc de les xarxes socials, ja que els assistents podran estar utilitzant constantment el twitter en el que es coneix com els sopars de les Piulades a la fresca.

D’aquesta forma, demà a la nit Palafolls acollirà la flama i celebrarà un sopar, a dos quarts de 10. El preu del menú serà de 10€, i l’Assemblea Nacional Catalana de Palafolls, juntament amb l’Associació La Roda de Palafolls, esperen reunir a més d’un centenar de persones.

De totes formes, cal confirmar assistència amb anterioritat. Aquesta reserva s’haurà de realitzar per telèfon o via mail

A més a més del sopar de demà, hi haurà parlaments per part des organitzadors, un espectacle musical, i el lliurament de la flama al proper municipi d’acollida, que encara s’està negociant

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics