URGENT

Santa Susanna posarà en marxa la zona blava al Passeig Marítim

Compartiu aquesta història

L’ajuntament d’aquesta població iniciarà aquest proper cap de setmana una prova pilot d’aparcament de pagament a l’Avinguda del Mar. D’aquesta forma, el consistori pretén resoldre els problemes d’aparcament al passeig durant els mesos d’estiu.

Està previst que la zona blava entri en funcionament a finals de setmana, i aquesta s’allargarà durant tot el període estival.

Segons explica el consistori, el preu d’aparcament per dia sencer serà d’uns 5 euros.

A la vegada, l’estació de rodalies de Santa Susanna ja va traslladar ahir la oficina de venda de bitllets de tren, la qual ara es troba situada a la mateixa Avinguda, en la mateixa instal•lació que abans disposava la policia local. De forma que compartirà espai amb l’Oficina de Turisme, creant un punt integral per als viatgers i turistes.

Amb aquest nou equipament es pretén dinamitzar el servei i evitar les cues gràcies a les noves màquines expenedores que estaran situades a l’oficina.

Segons les dades recollides, l’estació de Santa Susanna es una de les més utilitzades de la L1 de Renfe, amb una mitjana de 3.500 viatgers diaris durant la temporada d’estiu.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics