URGENT

L’Escola d’Adults de PLF publica l’oferta formativa del proper curs

Compartiu aquesta història

Els interessats en conèixer els cursos que ofereix l’Escola d’Adults pel proper curs escolar ja poden consultar tota la informació a la plana web del centre d’ensenyament.

De cara al proper curs escolar, l’Escola vol tornar a atendre les demandes de formació de la gent que ho sol•liciti, per tal de reforçar els seus coneixements.

Per quest motiu , el centre d’ensenyament aposta per una oferta educativa diversificada, encara que centrada principalment en la preparació per a la prova del Graduat d’Educació Secundària que prepara el Departament d’Ensenyament. Curs al que es destinaran tota una sèrie d’assignatures relacionades amb els àmbits comunicatius, socials i cientificotecnològics.

L’Escola d’Adults també té previst formar a tots aquells alumnes que es vulguin presentar a l’examen comú per tal d’accedir als cicles formatius de grau mitjà i superior. Així com també ofereix oferta formativa en l’aprenentatge d’informàtica i llengües, tant estrangeres com comunes. És a dir, des del català i castellà, fins a l’anglès, el francès o l’alemany.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics