Lloret deixa de tenir patrulles mixtes de Mossos i policies locals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les retallades que afecten als Mossos d’Esquadra han deixat a Lloret de Mar sense patrulles mixtes de policies. Com que aquest estiu el reforç de Mossos es cobrirà amb agents d’altres destinacions, com ara Girona, s’ha hagut de canviar de metodologia.

Les patrulles seran únicament de policia local, però es continuarà treballant de manera coordinada amb els Mossos, com s’havia fet fins ara.

En referència a la seguretat a Lloret, el consistori fa una valoració positiva de la temporada passada, al•legant que s’ha reduït el nombre de delictes. Pel que fa a l’actual any, ja s’han aixecat 200.000 mil denuncies, de les quals, la meitat estarien relacionades amb la venda ambulant.

Tot i que des de l’Ajuntament asseguren que la finalitat d’aquestes multes no tenen un objectiu econòmic, el consistori ha recaptat 300.000 euros a través de les sancions.

Les ordenances ja han generat polèmica fins i tot entre els hotelers, ja que se’ls preveuen una sèrie de sancions al seu sector en relació amb el comportament dels seus hostes. Per aquest motiu, els hotelers argumenten que aquestes sancions no se’ls haurien d’aplicar a ells, ja que no es poden fer responsables de totes les actituds incíviques dels seus clients.

Per aquest motiu, el president del sector, Enric Dotras, ha declarat que està d’acord en el fons de les ordenances, però que haurien de dur una major correcció per evitar sancions indiscriminades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics