Tordera incorpora desfibril•ladors als equipaments públics

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tordera ja ha començat el procés de col•locació de desfibril•ladors en diversos espais públics de la localitat.

En concret, s’instal•laran en els poliesportius, el camp de futbol, a l’espai de gent gran, i a un cotxe de policia.

El passat mes de juny es van comprar aquest aparells amb l’objectiu de poder intervenir ràpidament una persona en cas que aquesta pateixi una aturada cardíaca. Per al bon ús d’aquests aparells, que a més presenten les seves instruccions per veu, una cinquantena de persones ja han realitzat un curset formatiu.

Les parades cardíaques no avisen, i tothom en pot patir una en qualsevol moment, més encara quan s’està realitzant una activitat física. Per quest motiu, en el cas de notar els símptomes es recomana trucar immediatament al telèfon d’emergències mèdiques, el 112.

Aquests desfibril•ladors també els ha adquirit la Policia Local de PLF, tal i com informàvem fa uns dies. I es que en cas d’emergència, aquests aparells poden resultar vitals per salvar la vida de les persones.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics