URGENT

Un accident de trànsit al Polígon industrial del Molí d’en Puigvert provoca la caiguda de dos pals de llum

Compartiu aquesta història

Tal i com informa la Policia Local de PLF, ahir a la tarda un vehicle va impactar contra uns pals d’il•luminació del camí del Molí d’en Puigvert.

La sortida de via del cotxe va ser sobre dos quarts de sis aproximadament, i va provocar la col•lisió del vehicle contra la instal•lació elèctrica de la zona, fet que va provocar que les autoritats policials haguessin de tallar el trànsit.

Fins al punt dels fets es va mobilitzar la Policia Local, els Mossos d’Esquadra, i una unitat dels bombers, per tal de prevenir mals majors amb la caiguda de la línea elèctrica de mitja tensió sobre la carretera. Per aquest motiu, es van tallar els dos carrils de la circulació, i el trànsit no va quedar obert fins passat un quart de vuit del vespre.

Per tal d’efectuar la reparació de la línia elèctrica, els operaris de Fecsa Endesa ja estaven treballant aquest matí per solucionar el problema.

Segons les informacions de la Policia Local, el cotxe és tracta d’un Opel Astra, i el propietari es veí de PLF. Aquesta persona, després d’impactar contra els pals de la llum, va decidir fugir a peu del lloc dels fets. De totes maneres, però, la Policia Local ja ha pogut identificar qui es el propietari del vehicle

El cotxe actualment es troba en dependències policials a la espera que el vinguin a reclamar.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics