URGENT

Intervenen 10.000 peces de roba falsa a Vidreres i Lloret

Compartiu aquesta història

Segons informa l’Agència Catalana de Noticies, la policia espanyola ha intervingut 10.000 peces de roba falsificades a la comarca de La Selva, 5.000 de les quals en un taller de Vidreres, i unes altres 5.000 repartides per diferents establiment i un magatzem de Lloret.

Aquesta operació ha comportat la detenció d’un home i una dona, responsables del taller on s’elaborava la roba a Vidreres, i de nou persones més a Lloret, les quals estaven vinculades amb els comerços on es venia la roba.

La investigació es va iniciar a principis d’any, quan es va localitzar el taller clandestí amb tota la maquinaria necessària per dedicar-se a la falsificació de peces de roba, articles esportius i complements de moda de marques conegudes. Els seus responsables, d’aquesta forma abastien a diferents establiments i mercats de la Costa Brava.

La descoberta del taller va permetre dirigir la investigació envers als establiments, situats en plena zona comercial de Lloret, que venien els articles durant la temporada d’estiu.

Per tal de captar clients, els comerciants exposaven les peces originals i després se’ls oferia les falsificacions a preus més barats.

Els responsables dels establiments havien habilitat un local proper que utilitzaven de magatzem, on acudien per anar a buscar la mercaderia.

Entre els onze detinguts, hi ha 10 homes de nacionalitat estrangera i una dona espanyola, els quals ja han passat a disposició judicial.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics