La Fira de Calella i l’Alt Maresme dedicarà l’edició d’enguany a les Terres de l’Ebre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El monogràfic de la 33ena edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme que es celebrarà entre els dies 20 i 23 de setembre anirà dedicat aquest any a les Terres de l’Ebre, un territori declarat recentment reserva de la biosfera.

Durant els quatre dies que durarà la fira, els assistents al recinte podran aprendre sobre la geografia, l’economia, la societat i la cultura de les terres del Montsià, el Baix Ebre, la Terra Alta i la Ribera d’Ebre.

L’Ajuntament de Calella ha treballat en col•laboració directa amb l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre i ha completat una visió territorial més directa gràcies a l’assessorament de la Direcció General de Cultura Popular i Acció Cultural, amb qui va impulsar fa només un any l’exposició “Catalunya, arrels d’un país únic”, tal i com informa Diari Maresme.

Durant la presentació de la nova edició de la Fira, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va manifestar “l’honor que representa per a la ciutat acollir a l’esdeveniment una realitat geogràfica tan singular i combativa com la que representen les Terres de l’Ebre i la seva gent”

Entre els diferents actes que es preparen, destaca com a novetat el fet que enguany les activitats surtin del recinte firal. Entre aquest actes, es celebraran diverses cercaviles que recorreran l’eix comercial de Calella, una cursa de cavalls de la Sènia, i la fira també comptarà amb l’actuació castellera de los Xics Caleros, la primera colla castellera de les Terres de l’Ebre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics