URGENT

Ràdio PLF regalarà frontals de llum als participants de la 1a Marxa – Cursa Nocturna 107.7

Compartiu aquesta història

Tal i com informàvem fa uns dies, Ràdio PLF organitzarà per la Festa Major d’enguany la 1a edició de la cursa i marxa nocturna 107.7 Km.

Aquesta, al celebrar-se al vespre – nit del 9 de setembre, tindrà l’al•licient de córrer o passejar pels corriols i l’entorn que envolta el Castell de PLF alhora que va caient el Sol.

D’aquesta forma, com que molts dels corredors i participants es quedaran sense llum al transcórrer el circuit, Ràdio PLF regalarà frontals de llum per a tots els participants.

Recordem que un cop finalitzat el circuit, a l’arribada també es regalaran una sèrie d’obsequis, i es realitzarà el sorteig de diferents premis.

Si bé pot semblar que la marxa tingui un gran caràcter esportiu, aquesta esta ideada per a que els participants la puguin fer tant corrents com caminant.

El recorregut, que travessarà els boscos dels turons del Castell, no es gaire complicat, però sí que pot resultar exigent. En total seran 7,7 km que començaran i finalitzaran a la Plaça de les Valls d’Ax.

El preu de les inscripcions és de 7€ si es fa anticipadament mitjançant Internet, a través de les planes web de radiopalafolls.cat/cursa, o bé a través del web de l’Ajuntament de PLF.

De totes maneres, si la inscripció es vol fer el mateix dia de la prova esportiva, el preu serà de 10 €.

En la 1a Marxa de Ràdio PLF 107.7, més enllà d’estar organitzada per la pròpia ràdio, també ha rebut la col•laboració de l’Ajuntament de PLF.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics