PLF encadena 6 mesos de reducció d’aturats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El mes de febrer d’aquest any, el nostre municipi arribava als 922 desocupats, el màxim nombre d’aturats mai registrat a la nostra vila. Des de llavors, però, cada mes s’ha anat reduint aquest nombre fins a arribar als 767 del passat mes d’agost. En aquests 6 mesos els aturats han disminuït en 155 persones.

L’any passat, però, també hi va haver 6 mesos seguits en el que es va experimentar una reducció de l’atur, tot i que en el seu global, la reducció va ser menor que aquest 2013.

En tot cas el nombre d’aturats actual, és pràcticament igual que el que hi havia a l’agost de l’any passat, tot i que és el pitjor registre d’un mes d’agost a la nostre localitat.

L’últim mes ha representat una rebaixa de l’atur a la majoria de poblacions veïnes. Malgrat es situa de nou per sota dels 1500 aturats, després de la reducció en una 30a de persones. Pineda baixa en 75 persones el seu atur que es situa en els 2670 desocupats o Tordera que aconsegueix una disminució de 13 persones en l’últim mes. De fet l’Alt Maresme continua liderant la creació de llocs de treball a l’estiu, ja que a tota la comarca s’ha reduït en 150 el nombre de persones sense feina, la majoria en aquesta zona.

Només Blanes augmenta en 8 persones els seus desocupats i continua amb 3420 persones sense feina a la ciutat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics