URGENT

4500 visitants a la 1a fira del Vehicle d’Ocasió de Blanes

Compartiu aquesta història

 

La primera edició de la fira es va tancar ahir al vespre amb una bona acollida. Segons dades del propi Ajuntament s’han superat totes les expectatives inicials, ja que asseguren que hi han passat uns 4.500 visitants.

L’èxit de la fira també es demostraria amb el nombre de vendes fetes en aquests dos dies i mig de certamen. Diu l’organització que en tota hi ha hagut 52 vendes, una xifra molt superior a les previsions que tenien els deu concessionaris que hi han participat. En principi, les empreses volien vendre uns 30 vehicles tal i com va succeir a la fira de Fornells de la Selva. El portaveu dels expositors, Rafel Roca, ha ressaltat que es tracta “d’un resultat positiu” que consolida la mostra de cara al futur.

A més, des dels empresaris es ressalta que encara fa falta sumar a aquesta xifra de vendes el nombre de futures transaccions que s’han iniciat durant la mostra. El portaveu de les deu empreses concessionàries participants ha comentat que no s’esperaven tanta afluència de visitants i ha ressaltat que “seria positiu mira de consolidar la fira de cara a l’any vinent” perquè no existeix cap altra mostra d’aquestes característiques a la zona.

En total, la fira comptava amb 160 vehicles -16 per expositor- d’unes quinze marques.

L’alcalde de Blanes, Josep Marigó, ha ressaltat que la fira “ha estat un èxit” i ha portat molta gent al poble. Diu el batlle que a banda de l’èxit obtingut, a la ciutat li interessa allargar la temporada durant el mes de setembre i creu que activitats com aquestes hi ajuden, pel que ha afirmat que tindrà futur.

La fira, amb uns 14 mil metres quadrats, estava organitzada per l’Ajuntament de Blanes i l’Associació d’Empresaris de Comerç i Reparació de Vehicles i Embarcacions de les comarques gironines (Corve).

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics