URGENT

Els teatres de Blanes i Lloret faran una programació conjunta

Compartiu aquesta història

 

Els ajuntaments de Blanes i de Lloret han arribat a un acord per tal que els teatres d’aquestes localitats ofereixin una programació conjunta a partir del proper any.

A banda de planificar i contractar una mateixa programació, els dos teatres tindran una gestió conjunta, segons publica Blanesaldia, citant l’acta de la junta de govern de l’Ajuntament de Blanes, celebrada el passat 12 de setembre.

Segons aquest acord municipal, mancomunar esforços és una bona eina ja que «sovint els ajuntaments no disposen de la capacitat tècnica ni pressupostària per a fer un seguiment atent de tota l’oferta teatral i de les arts del país. Això fa que a vegades es perdin “oportunitats”.

Un aspecte que s’ha tingut en compte a l’hora d’establir el conveni, és que Blanes i Lloret sumen més de 80 mil habitants, i que tenen una àrea d’influència de prop de 150 mil persones amb pobles a menys de 20km.

Això, conclou l’acord, permet creure en la viabilitat d’oferir a les poblacions de Blanes i Lloret, una programació professional d’arts escèniques sostenible econòmicament i de qualitat, vinculada al teatre, la música, la dansa i el circ».

L’objectiu del conveni és establir «una programació teatral conjunta entre aquests 2 Ajuntaments i fer l’oferta més sostenible per tal d’estalviar i optimitzar recursos i, a la vegada, arribar a molts més espectadors potencials.

 

Blanes al dia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics