URGENT

La Policia de Malgrat celebra el seu patró amb una exhibició d’unitats canines

Compartiu aquesta història

Com cada any el cos local de seguretat malgratenc celebrarà la festivitat de St. Miquel, el seu patró, durant tot el cap de setmana.

D’entrada l’acte central de celebració tindrà lloc el dissabte dia 28 amb l’habitual presentació de la feina feta durant el darrer any pel cos i el lliurament de condecoracions i felicitacions a agents per diferents accions dels últims mesos. També hi haurà condecoracions a ciutadans i entitats del poble per la seva col•laboració amb la Policia Local. Ho ha explicat el cap de la policia local de Malgrat , Joaquim Martínez.

Tot i això la principal novetat d’enguany de la celebració arribarà l’endemà diumenge 29, festivitat de Sant Miquel. Serà llavors quan es farà una exhibició de gossos policia amb la participació de les unitats canines de diferents cossos policials i la col•laboració del Club Caní Blanes.

El cap de la Policia explica que el cos malgratenc té una unitat canina, gràcies a un caporal que s’ha encarregat de comprar, mantenir i ensinistrar al gos policia de Malgrat que actua sobretot en tasques de seguretat ciutadana.

L’exhibició de les unitats canines es farà al parc Francesc Macià a les 11 del matí de diumenge, mentre que l’acte de condecoració i repàs a l’activitat del cos local es farà dissabte al migdia al centre cultural.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics