URGENT

Atropellen una dona i a una nena mentre travessaven un pas de vianants de Malgrat

Compartiu aquesta història

Passades l’1 del migdia, un cotxe q circulava per l’Av Costa Brava de Malgrat, a l’alçada del Parc Francesc Macià, va atropellar a una dona i a una menor que en aquells moments creuaven un pas de vianants degudament senyalitzat.

Segons expliquen fonts policials, la dona creuava cap a Sta. Rita juntament amb els seus tres nets. Els vehicles d’un dels carrils van aturar-se per deixar passar als vianants, mentre que el cotxe que passava per l’altre carril no va veure la dona i els seus nets. Tot i la frenada final del conductor, el cotxe va atropellar la dona i una de les netes de 6 anys.

Ràpidament s’hi van desplaçar diferents unitats de la Policia Local i fins a 3 ambulàncies del SEM que va atendre en el mateix lloc a les víctimes.

Segons fonts de la policia, tots els menors es troben bé, també la nena de 6 anys atropellada. La dona, molt coneguda a la població veïna on regenta un bar, és la que ha quedat mal parada de la topada, tot i que segons sembla només tindria una fractura de fèmur.

Durant les tasques d’atenció a les víctimes, el tram es va tallar al trànsit, que va ser desviat pel polígon de Can Patalina i per la rotonda del Cap de Salut.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics