Atropellen una dona i a una nena mentre travessaven un pas de vianants de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Passades l’1 del migdia, un cotxe q circulava per l’Av Costa Brava de Malgrat, a l’alçada del Parc Francesc Macià, va atropellar a una dona i a una menor que en aquells moments creuaven un pas de vianants degudament senyalitzat.

Segons expliquen fonts policials, la dona creuava cap a Sta. Rita juntament amb els seus tres nets. Els vehicles d’un dels carrils van aturar-se per deixar passar als vianants, mentre que el cotxe que passava per l’altre carril no va veure la dona i els seus nets. Tot i la frenada final del conductor, el cotxe va atropellar la dona i una de les netes de 6 anys.

Ràpidament s’hi van desplaçar diferents unitats de la Policia Local i fins a 3 ambulàncies del SEM que va atendre en el mateix lloc a les víctimes.

Segons fonts de la policia, tots els menors es troben bé, també la nena de 6 anys atropellada. La dona, molt coneguda a la població veïna on regenta un bar, és la que ha quedat mal parada de la topada, tot i que segons sembla només tindria una fractura de fèmur.

Durant les tasques d’atenció a les víctimes, el tram es va tallar al trànsit, que va ser desviat pel polígon de Can Patalina i per la rotonda del Cap de Salut.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics