URGENT

Blanes vol legalitzar definitivament els càmpings de la ciutat

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament demana a la Generalitat que es legalitzin els usos actuals dels càmpings de la ciutat, ja que actualment estan fent una activitat no legalitzada, però consentida.

A través d’unes consideracions que es presenten a la modificació que el govern català està fent del pla director urbanístic del sistema costaner –que regula els usos i activitats de tota la franja costanera–, es demana que s’inclogui la zona dels actuals càmpings que està fora d’aquesta regularització.

El que vol el consistori és que es legalitzin els espais que en el dia d’avui ja estan ocupant aquests equipaments de forma no legal, però consentida. Són ampliacions fetes pels càmpings fora de norma.

Diu la regidoria d’Urbanisme de Blanes que es tracta d’una manera de compatibilitzar la protecció del litoral amb les activitats existents.

La proposta es va aprovar en l’últim ple municipal amb l’únic vot en contra del grup d’ICV-EUiA, que, a través del seu regidor Víctor Catalán, ho va qualificar d’“amnistia” a construccions “il•legals”. Els ecosocialistes van demanar una consulta popular perquè els ciutadans opinin sobre la regularització dels càmpings.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics