URGENT

El Poesia als Barracons comença amb Adrià Puntí i el cantant de Mishima

Compartiu aquesta història

Iniciat el curs escolar, arriba una nova edició del cicle Poesia als Barracons, que vol apropar als estudiants de secundària i batxillerat del nostre municipi l’experiència de la literatura des de diferents angles. Així han passat per les diferents edicions poetes, cantants, mags o actors reconeguts.

Enguany el certamen surt de les aules de l’Institut i demà assistiran a un assaig musical. Es tracta de l’assaig de l’actuació de retorn d’Adrià Puntí. L’assaig es farà amb tota una banda de músics a l’escenari de l’Auditori de Girona. Puntí, que fou líder de la formació de rock català Umpah-Pah, s’ha transformat en un creador de diferents formats.

Després de presentar un documental sobre ell, Punti torna a Girona amb Incompletament Puntí. Una proposta alternativa, que trenca un silenci discogràfic de 10 anys. Els estudiants de PLF podran veure l’assaig general de l’espectacle que s’estrena aquest dissabte a l’auditori de Girona.

El Poesia als Barracons d’enguany continuarà el mes de desembre amb la visita a PLF del cantant de Mishima David Carabén, que oferirà textos cantats i musicats als estudiants locals. Serà just abans de les vacances de Nadal.

A banda de les actuacions amb la seva formació, Carabén també és amant de la poesia i oferirà aquest recital poetic a l’institut de PLF.

Igual que el curs passat, aquesta temporada els recitals es distribuiran al llarg de l’any acadèmic, i l’organització anirà donant els noms dels participants a mesura que es vagin tancant.

Des de la posada en marxa d’aquest certamen han passat per les aules del centre artistes tant reconeguts com Maria del Mar Bonet, Roger Mas, Perejaume o Enric Casasses entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics