Comença la campanya de vacunació contra la grip

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que la temperatura encara és prou càlida, avui comença, com cada octubre la campanya de vacunació per prevenir de la grip estacional.

Es tracta d’una vacuna que cal administrar-se cada any sobre tot a la població de risc. Dins aquest grup s’inclouen persones que tenen més de 60 anys, o que pateixin malalties pulmonars o cardíaques cròniques, els diabètics, i des de fa uns anys també persones obeses.

La vacuna de la grip estacional té una composició diferent cada any depenent del virus que s’ha en d’altres parts del món on la grip ja està actuant enguany. Això fa que sigui necessari vacunar-se cada any en cada exercici.

Des del CAP de salut apunten que cada any es vacunen entre un 60 i 80% de la població en risc, cosa que suposa unes 2000 dosis que s’aniran administrant des d’avui i fins el final de la campanya al centre de salut local. Aquesta xifra és similar a la d’altres anys. Un cop acabi la campanya, es podrà administrar la vacuna a tota aquella població que vulgui prevenir-se de la grip tot i no estar inclosa dins el grup de risc. Ho explica Marta Azuara, infermera del CAP de Salut de PLF

Per a més informació i per demanar cita prèvia, cal posar-se en contacte amb el CAP de Salut de PLF al 93 762 04 53.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics